CAMPANIA "STRANGERE DE SEMNATURI"

SA ATINGEM IMPREUNA CIFRA DE

1 MILION DE SEMNATURI

FOLOSITI URMATOARELE MATERIALE :

NOU !!! PLIANT ANTI-CIP



DESCARCA

FORMULAR CU TABEL ANEXA (PENTRU SEMNATURI)



DESCARCA

STUDIU TEOLOGIC SI TEHNIC ASUPRA MICROCIPULUI REALIZAT CU BINECUVANTAREA IPS TEOFAN, MITROPOLITUL MOLDOVEI SI BUCOVINEI



DESCARCA
sursa : Apologeticum




Monahul Filotheu de la Sfanta Manastire Petru Voda, cibernetician, explica in prima zi de dupa Duminica Iertarii care sunt victoriile Bisericii Neamului in lupta contra insemnarii biometrice si defineste urmatorul obiectiv: atingerea si depasirea unui numar de 500.000 de semnaturi pentru a se putea introduce o initiativa legislativa impotriva cipurilor din actele biometrice, prevazute pentru Pasapoarte, Permise Auto si, din 2011, Carti de Identitate, conform planului sistemului totalitar de control si supraveghere a omenirii. In prezent sunt 20.000 de semnaturi online, la adresa Nu666 si peste 100.000 olografe. In continuare acestea pot fi trimise la Manastirea Petru Voda, Comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt.


sursa : Victor Roncea Blog

Comenteaza

  1. La 15 ani eu cred ca intr-adevar acest tip de tehnologie nu poate avea decat scopuri anticrestine si contra umaniste.Nu cunosc biblia,insa am de gand sa incep a o studia,poate pe deplin,nu pentru a-mi da cu parerea asupra ei,ci pentru a consolida credinta mea in Dumnezeu si,poate pentru a realiza ca profetiile sale apocaliptice isi fac simtite prezenta,nu doar prin intermediul masmediei ci prin forte proprii.Primele astfel de vesti apocaliptice le-am primit de la bunicul meu,un bun cunoscator al bibliei,care a mentionat si despre aceste cipuri care nu trebuiesc acceptate indiferent de religie sau de principii sub nici o forma.Indiferent de conseciinte,daca voi ajunge sa traiesc astfel de vremuri,voi refuza cu desavarsire aceasta povara vesnica si voi incerca sa conving cat mai mult oamenii din jurul meu sa faca o decizie cu un caracter crestin,refuzandu-le si ei de asemenea.Sper ca votul meu si parerea mea pozitiva va schimba parerea celor aflati in dubii si ca voi convinge si pe altii sa voteze CONTRA CIPURILOR.

    — Gorie Daniel · 6 March 2009, 20:39 · #

  2. Sunt impotriva introducerii cipurilor in documentele de identitate biometrice.

    — ROTARU LIA · 7 March 2009, 14:05 · #

  3. Domnule Victor RONCEA sa va dea Dumnezeu sanatate, deoarece ne tineti la curent cu toate aceste probleme grave, ma refer in mod special la cele legate de actele biometrice. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va dea curaj sa continuati.V-ati castigar deja coroana de luptator, de drept al lui Dumnezeu, caci asa cum stim :“Fericiti sunt cei care lupta pentru Dreptate, a unora ca ei va fi Imparatia Cerurilor.Suntem cu Dv.., ne rugam ca tot ce faceti si spuneti sa fie spre Slava lui DUMNEZEU
    .Asa cum a spus Mantuitorul :“INDRAZNITI, EU AM CUCERIT LUMEA “!.Sa nu incetati nici o clipa lupta pe care ati inceput-o cu Dusmanii, noi suntem alaturi de Dv.. Ferice de parintii care v-au dat viata !
    DUMNEZEU ESTE CU NOI TOTI, CEI CARE IL SERVIM CU ADEVARAT ! TRANSMIT PRIN DV..SARUTARI DE MAINI, SFANTULUI ARHIMANDRIT IUSTIN PARVU, SANATATE SI CURAJ SFINTIEI SALE SI TUTUROR CELOR CINSTITI DIN JURUL DANSULUI.PE DV.VA VA RASPLATI DUMNEZEU PENTRU TOATA OBOSEALA SI NECAZUL PE CARE LE
    SUPORTATI IN NUMELE LUI.

    — Rosmarinus · 7 March 2009, 20:29 · #

  4. CUM SUNTEM ORTODOCSI DE 2000 DE ANI ,TOCMAI ASTAZI DE ZIUA ORTODOXIEI,VA INDEMN SI EU UN biet mirean,pacatos si rau SA NU LASATI VOI CEI MATURI CA FII SI NEPOTII VOSTRII SA ACCEPTE CEEA CE satan vrea sa implineasca.ORICUM IN RAZBOIUL ACESTA NEVAZUT TATAL CERESC AI STIA PASII vrajmasului…PRIN PROFETI GRAIND LA APOCALIPSA.IAR DACA A FOST SCRIS ,SCRIS ESTE.NU ACCEPTAM cipul NICI NOI ,NICI GENERATIILE VIITOARE IN VECII VECILOR!Amin

    — Neacsu Bogdan-Silviu · 8 March 2009, 18:30 · #

  5. Sa-i pazeasca Dumnezeu pe aceia care hotarasc in numele nostru sa isi ia pe suflet povara acceptarii pierderii sufletelor noastre si ale copiilor nostri. Trebuie ca ei sa stie ca nu acceptam nici documentele electronice(carte de identitate electronica, pasaport biometric/electronic) nici implantarea cipului.Fie ca Dumnezeu sa aiba mila de sufletele noastre.Amin

    — mirica rodica · 11 March 2009, 01:28 · #

  6. Sunt uimita de inconstienta si de nepasarea celor care sunt in conducerea tarii noastre. Domnitori precum Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu s-au luptat ca sa pastreze credinta neamului romanesc, iar cei din prezent iau hotarari fara sa se gandeasca la consecinte.
    Ma rog la Dumnezeu sa avem putere sa induram aceste vremuri grele si SA NU ACCEPTAM ACESTE ACTE ELECTRONICE.

    Eu NU SUNT DE ACORD CU INTRODUCEREA PASAPOARTELOR BIOMETRICE, A PERMISELOR DE CONDUCERE SI A BULETINELOR ELECTRONICE.

    Asadar sa ne ajute Dumnezeu si sa le lumineze mintea celor din conducerea tarii noastre ca sa ia cea mai buna hotarare pentru neamul romanesc.

    SA NE PAZEASCA BUNUL DUMNEZE DE TOATE RELELE.

    AMIN!

    — Irina Vilciu · 11 March 2009, 23:38 · #

  7. ei ne-au vandut tara dar sufletele nu vor reusi

    hurghis ghe · 15 March 2009, 11:26 · #

  8. Aveti mare dreptate in legatura cu opiniile pe care le emiteti si masurile pe care le luati.Sa ne randuiasca Dumnezeu la toti atat cat putem rabda, dar sa ne fie noua spre mantuire toate.Nu stiu ce se mai poate face avand in vedere imprumutul de bani facut din exterior,deci si angajamentele de inrobire vor fi semnate totodata.
    As dori sa va intreb unde se pot trimite acele formulare cu semnaturi?

    — Andrei Chetuca · 27 March 2009, 11:33 · #

  Ajutor Textile

Cărți





Noutăţi

Subiecte

Comentarii

Linkuri

Fluxuri

Cautare