Binecuvantate cipuri ! ATENTIE : este un pamflet ! (FOARTE FOLOSITOR)

de Laurenţiu Dumitru


Tare mă bucur că a venit vremea cip-urilor! De mult o aşteptam, din vremea pliantelor greceşti! Dacă nu ar fi vrut ei să mă amprenteze, le-aş fi cerut-o eu. Îi imploram, făceam antecameră la minister, făceam cereri peste cereri, căutam să intru în audienţe, dădeam şpagă, şi tot reuşeam. Vreau binecuvântarea cip-urilor! Ele te izbăvesc de tot răul şi de toată reaua întâmplare. Oamenii aceştia sunt buni cu noi. Ne iubesc! În sfârşit, cuiva îi pasă de noi! Purtătorul de cuvânt ştie ce zice, purtătorul de duh din Ceahlău exagerează!

de Laurenţiu Dumitru


Tare mă bucur că a venit vremea cip-urilor! De mult o aşteptam, din vremea pliantelor greceşti! Dacă nu ar fi vrut ei să mă amprenteze, le-aş fi cerut-o eu. Îi imploram, făceam antecameră la minister, făceam cereri peste cereri, căutam să intru în audienţe, dădeam şpagă, şi tot reuşeam. Vreau binecuvântarea cip-urilor! Ele te izbăvesc de tot răul şi de toată reaua întâmplare. Oamenii aceştia sunt buni cu noi. Ne iubesc! În sfârşit, cuiva îi pasă de noi! Purtătorul de cuvânt ştie ce zice, purtătorul de duh din Ceahlău exagerează!



O să-i rog să-l cip-uiască şi pe băiatul meu şi să mă informeze când chiuleşte de la şcoală, dacă face vreo năzbâtie ori dacă se înhăitează cu băieţii răi (băieţi pe care psihologii n-au reuşit să-i educe cum trebuie, şi-şi fac acum părinţii de râs). Eu am încredere în ei. Mă încredinţez de acum lor. Ei văd tot, scanează tot, ştiu tot. (Vreau să-mi cip-uiesc şi pisica, să nu o mai pierd mereu pe afară). Sunt un om liber şi vreau ca libertatea mea să fie protejată! Aşadar, vreau să fiu monitorizat! Apropo, numai blamaţi cuvântul, el nu are o conotaţie negativă, e sinonim cu supraveghere; episcopul, spre exemplu, are acest rol în eparhia încredinţată lui, de a supraveghea, de a monitoriza. Vedeţi, e de bine! Nu există pericole! Vă îndemn la echilibru, nu la habotnicie!

Vreau să fiu monitorizat, vreau să se ştie ce fac, pentru că nu fac ceva rău. Poate îmi vor da şi Diplomă de bună-purtare că-mi fac rugăciunile, că fac fapte bune, că mănânc tot din farfurie, că nu ascult manele şi că m-am lăsat de fumat. Ei vor şti asta, se vor bucura şi sigur mă vor premia. Vreau să fim monitorizaţi, uite aşa, să moară hoţii, violatorii şi criminalii de necaz. Da, numai ei se opun, pentru că le e frică să fie desconspiraţi. Au ei ceva de ascuns.

Îmi spunea cineva că ne vor putea transmite, prin nu ştiu ce procedeu, diverse stări sufleteşti. Am cugetat mult la asta şi-mi sună extraordinar. Sunt convins că-mi voi face abonament la fericire, la pace sufletească şi mulţumire de sine. Voi achiziţiona şi pachetul suplimentar cu expresiile favorite cu gânduri pozitive, care vreau să-mi fie zilnic inoculate pentru confortul meu lăuntric (de ex.: eşti unic, eşti minunat, eşti deosebit, eşti deştept, eşti mare scriitor, eşti mare blogger). Sunt liber să fac asta.

Adevărul e că, de acum înainte, vom trăi cu toţii în pace şi armonie, va fi raiul pe pământ. Lupul şi oaia vor trăi ca fraţii. Doamne, mai odihneşte-te de acum, eşti destul de trudit. Istoria asta a noastră, şi-a Ta deopotrivă, te-a solicitat peste poate! Fii realist, vremea Ta a trecut (Am ieşit din Peşti, suntem în Vărsător). Ne descurcăm bine şi fără ajutorul Tău, şi fără sabia cu care desparţi pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa. No offence! Nu mai avea Tu grijă de noi, elita mondială se va ocupa de treaba asta. Mă întorc la somnic, ştiu că Cineva cineva veghează pentru mine şi totul este sub control.

RFD MicroCip, păzeşte-mă! Obama, binecuvintează-mă! Rockefeller, mântuieşte-mă!

Comenteaza

  1. :)))))))))) Daca l-ar auzi astia chiar ca l-ar cipui :))))))))))))))))))))Abia asteapta sa mai “binecuvanteze” pe cineva :)

    — MARIA · 20 January 2009, 17:25 · #

  2. Dumnezeu sa va binecuvanteze maicuta!Aveti perfecta dreptate,este vremea sa luptam chiar si cu pieptul dezgolit si sa nu cedam pt ca Domnul nostru Iisus Hristos ne va intari!Doamne ajuta!

    — ionut · 21 January 2009, 13:12 · #

  3. Pentru tinerii care au toată consideraţia pentru siguranţa pe care le-o dau aceste instrumente, ba chiar sunt convinşi ca aşa este bine să fie în siguranţă ei şi copiii lor, cred că acest articol îi va scoate din adormirea şi năucela în care plutesc. Facă bunul Dumnezeu cu mila Sa ceva şi pentru aceştia.

    — VIORICA · 22 January 2009, 14:59 · #

  4. Sa fiti binecuvantata maicuta Ecaterina.Va iubesc si va sustin.V-am citit cartile va cunosc trairea duhovniceasca .Va spun aceasta pentru ca pana la 40 de ani am fost atee si intr-o sfanta zi de 27 iulie 1992 m-am botezat ortodoxa dupa cateva binecuvantate vizite la Parintele Ilarion Argatu.Atunci nu stiam ca influenta si rugaciunile Sfintiei Sale au actionat cu atata binecuvantare asupra mea.
    Va urmaresc cu mult interes in lupta impotriva cipurilor si va sunt alaturi.

    — Anca Maia Pop · 3 February 2009, 10:50 · #

  5. nu-i asa ca este infricosator,nu ne ramane decit sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa nu ne paraseasca si sa ne indrume in ce trebuie facut
    DOAMNE AJUTA

    lucia bucuresteanu · 3 February 2009, 17:27 · #

  6. Eu unu nu sunt de acord cu cipurile astea

    Raul · 3 February 2009, 18:53 · #

  7. multumim maica ptr acest site,normal ca nu santem de acord cu cipurile,dar sfatuiti/ne cum sa ne ferim de ele,de ce biserica nu prea ia atitudine?e cam indiferenta,unde sa ne ascundem?cum sa luptam?majoritatea avem imprumuturi la banci,pe care,in curind nu le vom putea plati fara cipul din card,sau buletin,bunul Dumnezeu sa va aibe in paza si toti sa ne rugam acum cit mai putem!

    — magdalena · 8 February 2009, 16:57 · #

  8. Cuvioasa maica Ecaterina, va multumesc pentru ca incercati sa deschideti ochii si celor care refuza sa creada ca cipurile sunt un pericol foarte mare pentru omenire.
    Trebuie sa constientizam ca satan vrea sa conduca lumea iar din oameni vrea sa faca niste roboti, niste unelete de ale lui.Noi trebuie sa fim tari in credinta si sa avem fff mare nadejde in Hristos si in Maica Domnului.Doamne ajuta!!!

    — BALINT ALEXANDRA · 8 February 2009, 19:09 · #

  9. Multumim maica Ecaterina ca ne-ati spus destule lucruri si ca nu este bine sa primim aceste cip-uri , dupa cum stim si dupa cate am auzit traim vremuri apocaliptice. Cine a citit apocalipsa poate l-a inspaimantat este infricosatoare dar este si mai greu de inteles nu este pe intelesul tuturor ,cine mai stie si merge la biserica intelege . TRAIM VREMURI GRELE. In legatura cu cip-urile ce sa spun sunt un pericol pentru crestini si nu este bine sa primim dupa cum spune biblia , va fi foarte greu cand va veni vremea sa ne implanteze si noua un astfel de microcip dar Dumnezeu ii va intari pe cei credinciosi.Lumea zice“poi ce sa mancam cum sa nu primim cip-urile “ dar cel care nu primeste si are nadejde la Dumnezeu, ii va intari Dumnezeu si de mancare ce sa mai zicem ii va hrani Dumnezeu cu rugaciune , post si biserica.Cel care v-a primi acest cip va fi vai si amar de el saracul dupa cum scrie in biblie va sta o vesnicie in iad si se va tangui.Sa mergem la biserica cat mai avem timp si sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne intareasca in dreapta credinta si sa nu ne lase . Maica Ecaterina multa sanatate si Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute !

    — costel · 14 February 2009, 22:32 · #

  10. Da! Ca romanul necipuit …face haz de necaz…..si m-am molipsit si eu…
    Am ris cu pofta citind ce scrie Laurentiu.

    — mirela · 27 February 2009, 12:29 · #

  11. Vreau sa ii cer scuze domnului Laurentiu. Chiar azi am vazut commentul dumnealui pe un site impotriva CIP-urilor si a pasapoartelor biometrice. Nu am stiut ca a fost un pamflet. Imi cer mii de scuze, chiar nu am vrut sa fac rau. Abia dupa ce am terminat de scris comment-ul am intrat pe site si mi-am dat seama.
    Va multumesc anticipat si Dumnezeu sa ne ajute spre combaterea acestui malefic lucru!

    — Autumn's Gone · 30 March 2009, 20:28 · #

  Ajutor Textile

Cărți





Noutăţi

Subiecte

Comentarii

Linkuri

Fluxuri

Cautare