Nou atac terorist dejucat in Ierusalim

Politia din Ierusalim a anuntat ieri ca a reusit sa opreasca un atac terorist, pe care soferul unui buldozer, care a fost ulterior ucis, se pregatea sa-l comita cu vehiculul sau. Astfel, soferul buldozerului a reusit sa rastoarne doua masini, ranind 11 persoane, inainte de a fi ucis de un israelian, chiar in centrul orasului Ierusalim.

Incidentul este al doilea de aceste gen, survenit la nici o luna dupa cel de la 2 iulie, cand un palestinian aflat intr-un buldozer a ucis trei israelieni, inainte de a fi impuscat mortal. Politia a anuntat atunci ca a fost vorba de un “atac terorist” comis de un palestinian din Ierusalimul de Est.

Agresorul, un barbat in varsta de 30 ani, locuia in satul Sour Baher, era casatorit si avea doi copii. El avea cazier judiciar. O grupare palestiniana necunoscuta, “Brigazile oamenilor liberi din Galileea”, a afirmat ca este responsabila pentru precedentul atac, dar revendicarea nu a putut fi autentificata.

Cat despre atacul de ieri, nu se cunoaste inca identitatea soferului ucis si nu a existat nici o revendicare imediata, a precizat BBC. (sursa)

Comenteaza

  Ajutor Textile

Cărți





Noutăţi

Subiecte

Comentarii

Linkuri

Fluxuri

Cautare