ECUMENISMUL MERGE INAINTE !

CE EREZII A MAI FACUT PATRIARHUL MEU – NO COMMENT!

da click pe ecran


VOM REVENI

Comenteaza

  1. Al patrulea rand de antifoane ale Utreniei de Duminica la glasul VIII: “Cat este de bine si cat este de frumos sa locuiasca fratii in unire, ca intru aceasta a fagaduit Domnul viata cea de veci”. La fiecare Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie ne rugam “pentru unirea credintei…”. Slujba Bisericii este cumva erezie? Anatema care la 1050 s-a aruncat de catre Apus catre Rasarit si invers a fost anulata inca de pe vremea Sanctitatii Sale Atenagoras Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Oare ce este mai placut lui Dumnezeu? Vrajba sau intelegerea? Dragostea frateasca sau ura? Oare iudeii nu-i condamnau pe vamesi, pe desfranate, pe samarineni, etc.? Iar Hristos Domnul nu a intrat in casele acestora? Nu a spus ca unii ca acestia vor intra in Imparatia cerurilor inaintea fariseilor si carturarilor ce urmareau litera legii si nu spiritul ei?

    — popescu · 4 June 2009, 20:24 · #

  2. Maica, as vrea sa te intreb: mai este Patriarhul tau? Sau al vreunui ortodox? Ce frumos: un patriarh mason, un episcop evreu si cativa papistasi! Curat ortodox, Maica! Danut are o voce inconfundabila! ce Evanghelie comuna poate marturisi papa si patriarhia? Cu siguranta nu pe cea a lui Hristos. Suntem idioti daca-i mai urmam pe lupii imbracati in piei de oaie. Ma iertati pe mine. Hristos S-a inaltat!

    — mihail · 5 June 2009, 18:49 · #

  3. Am ramas fara cuvinte … Incotro merge ortodoxismul din Romania ???? Incotro fratilor ?!

    — MARIA · 5 June 2009, 19:31 · #

  4. Ingrijorator, oare ce se va alege de ortodoxia noastra, nu cumva ehumenismul isi spune cuvintul sa ne rugam impreuna cu catolicii, cu evreii, cu musulmanii, cu budistii, oare de ce lumina sfinta de la Ierusalim vine la ortodoxi? Fratilor nu va inselati, incet, incet se vrea o singura religie un singur conducator, este foarte periculos ceea ce se intimpla. Maica iti multumesc din suflet pt. informatiile pe care le dai, oricum sa ne intareasca bunul Dumnezeu sa putem intelege si decifra semnele vremurilor care vin.Doamne ajuta!

    — hriscu elena · 9 June 2009, 01:15 · #

  5. Sa ne rugam asa cum ne indeamna Apostolul Pavel, cum ne indeamna si Parintii nostri: neincetat, cu prezenta continua…sa ne rugam! Si sa fim constienti ca lipsa noastra de rugaciune si iubire, de smerenie(DUMNEZEU e smerenie, e iubire) ne adanceste si mai mult in moartea necunoasterii de DUMNEZEU si aduce tot ce se intampla cu noi…De alegerea noastra depinde daca antihrist se va instala nestingherit acum…sau niciodata…
    Daca HRISTOS ne cheama sa fim ca EL, noi ce facem?
    “Amin,amin graiesc voua: orice veti cere de la Tatal intru numele meu, va da voua.[…]Acestea am grait voua, ca intru mine pace sa aveti.In lume necaz veti avea; ci indrazniti, eu am biruit lumea.”

    — Bogdan · 15 June 2009, 01:34 · #

  6. Mai intai l-a trimis la Domnul, apoi la un an i-a facut un parastas printre schele si moloz, iar acum i-a adus si niste papistasi .

    Se vede ca l-a urat atat de tare ca nici dupa moarte nu vrea sa-i dea pace, Preafericitului Teoctist .

    — esfigmrnu · 21 June 2009, 20:22 · #

  7. nu mai am de adaugat nimic pentru ca maica a spus totul dar vreau sa-i spun ceva lui popescu care a scris un comment.Dumnezeu iubeste unirea dar nu sa ne unim cu ereticii si diavolii..daca si vor sa ne unim ok.si eu sunt de acord dar sa treaca la ortodochi si catolicii si musulmanii etc. maica a explicat cat se poate de bine..ce e asa greu de inteles? atunci hai sa-l iubim si pe diavol ca daca Dumnezeu tot a vorbit de iubire si de iubirea vrajmasilor hai sa-l iubim si pe diavol.nu e asa.trebuie facuta o diferenta..este extrem de simplu dar trebuie sa avem intelepciune

    — miki grecul · 5 July 2009, 01:00 · #

  8. Rusine! Traim cu acesti oameni,traim crezand ca ei sunt un sprijin al nostru in lupta cu necazurile vremilor astora,dar ne inselam amarnic,ei sunt cei care vor sa ne arunce in gura leului….Dumnezeu sa-i ierte si sa le lumineze mintile!

    — Victor · 7 August 2009, 21:21 · #

  9. sigur asteptarea noastra trebuie sa fie nu cu gindul sau cu frica ca vom ajunge timpuri grele si nu vom avea in cele din urma ce sa mincam sau nu vom avea cu ce sa imbracam copii, mai bine sa ne cutremuram de sufletele noastre ca vor pieri in iad. Doamne ajuta-ne!!!

    — ionut · 8 August 2009, 10:49 · #

  10. cine stie un preot care nu il pomeneste p daniel sa ne spuna si noua!ce tot vorbim ca santem antiecumenisti bla bla toti il pomenesc p daniel pt bani ! asta e credinta lor:banu-dar pt ca suna urat isi zic ortodocsi ! chiar ortodocsi sau mincinosi ? nu stergeti comentariul eu chiar vreau sa cunosc UN ortodox !

    — gil · 26 September 2009, 15:21 · #

  11. 11 MAICA CE SA FACEM NOI , CA DACA COMENTAM CEVA DE ACEASTA ATITUDINE CU POMENIREA CELUI MAI MARE ERETIC IN BISERICA LUI HRISTO , SUNTEM CONSIDERATI AUTOMAT RAZVATRITI SAU ERETICI CA NU FACEM ASCULTARE FATA DE BISERICA , EU INSUMI AM TRIMIS CATEVA EMAILURI LA PATRIARHIE FATA DE ACEAST CAZ SI FATA DE ALTELE CU AR FI INPARTASIREA UNUI ERARH ORTODOX LA CATOLICA SAU DESPRE ECUMENISM ACEASTA ADUNARE SATANICA A SECOLULUI XX ,XXI ( ACESTI PARINTI AI TUTUROR EREZIILOR , SECTELOR DIN LUME ) SAUDESPRE INGROPAREA SINUCIGASILOR CU PREOT , NU MI SA RASPUNU , CE SA FAC ? STITI CE ZICEA SF. TEOFAN ZAVARATU “ CA IN VREMEA DE APOI PREOTII SI ERARHI VOR DUCE LUMEA IN IAD CA NU VOR MAI CAUTA LA CELE A LUI DUMNEZEU CI CELE ALE OAMENILO , SI CA ANTIHRIST VA FI INSTALAT IN BISERICA DIN ERUSALIM DE CATRE PATRIARHUL DE ATUNCI CU PARTICIPAREA INTREGULUI SOBOR , SI NO SPUN EU PACATOSUL; ASTA CI AM GASIT LA SFINTII PARINTI , LA MARII NOSTRI SFINTI SI DUHOVNICI SA UITAT COMPLET DE CANANUL 45 APOSTOLIC,SI DE SINOADELE ECUMENICE CE E DE FACUT CA SA AJUT DAR SA NU FIU CONSIDERAT ERETEC , MIE DACA NU A-MI DAU BULETIN DEASTA NORMAL DE CARE ACUM FARA CIP , DIN 2013 CAND I-MI EXPIRA ASTA PE CARE AL AM ACUM EU ALTFEL NU A-MI MAI FAC INDIFERENT CE SE VA INTAMPLA EU CU CIP NU A-MI FAC . DUMNEZEU SA VA AJUTRE SA MERGETI MAI DEPERTE SI SA REUSITI EU AM SA FAC TOT CE POT SA AI INVAT PE AI MEI SA SE FEREASCA . DAOMNE AJUTA .

    MARIUS GEOGIAN · 17 January 2010, 14:16 · #

  Ajutor Textile

arhiva