Pasapoartele biometrice - Insemnele satanei ? (Nasul-B1TV)

24 februarie 2009

25 februarie 2009

26 februarie 2009

Raspuns la atacul visceral al Purtatorului BOR Costel Stoica

“Fericitul Teodoret istoriseşte despre Avva Afraat, din pustia Siriei că: “Împăratul cel de tot nebun (Valens) l-a văzut odată când mergea la locul de exerciţii ostăşeşti(că acolo se adunau cinstitorii Treimii); în timp ce umbla pe malul râului, cineva l-a arătat împăratului, care privea din patul său, şi acesta l-a întrebat încotro merge cu atâta grabă. Răspunzând el că merge să se roage pentru lume şi pentru împărăţie, împăratul a întrebat din nou: “Şi de ce, dacă ai făcut făgăduinţele călugăreşti, umbli fără frică prin piaţă, părăsind liniştirea? – la care Afraat răspunde: “Spune-mi, împărate: dacă aş fi fost o fecioară ce stă închisă în iatac şi aş fi văzut pe cineva dând foc casei tatălui meu, ce m-ai fi sfătuit să fac la vederea casei în flăcări? Să stau înăuntru şi să trec cu vederea pârjolul? Dar astfel i-aş fi căzut şi eu pradă. Iar dacă spui că se cuvenea să alerg să aduc apă, să alerg încolo şi încoace şi să sting flăcările, să nu mă mustri, împărate, că tocmai asta fac: întrucât după sfatul ce l-ai fi dat unei fecioare închise în iatac sunt silit să fac eu, care am făcut făgăduinţele călugăreşti. Iar de mă mustri că las liniştirea, mustră-te mai degrabă pe tine, care dai foc casei lui Dumnezeu şi mă sileşti pe mine să îl sting: întrucât singur recunoşti că se cuvine a da ajutor casei părinteşti când aceasta e cuprinsă de flăcări…”. Acestea fiind spuse, împăratul a încuviinţat prin tăcere, covârşit de răspunsul dreptului.
Oare ce împărat atât de nebun ar putea sa mai indraznească astăzi să oprească luminile călugărilor şi pustnicilor să lumineze lumii, după cum Însuşi Mântuitorul Hristos le-a poruncit? Oare ce ascultare să dăm unui împărat nebun?”

Comenteaza

  1. Sa va ajute DUMNEZEU Maica sa luptati pana la capat alaturi de cei care va ajuta, va doresc din toata inima multa sanatate si libertate.DOAMNE AJUTA!

    — alexandrina · 26 February 2009, 10:15 · #

  2. Am urmarit emisiunea, si m-a dezamagit modul in care dl Moraru v-a intrerupt mereu, astfel ca nu am aflat multe din ce voiati sa ne spuneti: ucenicul Parintelui Parvu, cibernetician, ce voiati sa ne spuneti despre dansul, informaticienii crestini japonezi ce concluzie au tras, detinutul roman caruia i s-a implantat cip in SUA, nu ati apucat sa mai spuneti ca i s-a modificat starea psihica, ca nu se mai poate ruga, si altele, si altele. Mai veniti maica, si mai incercati sa ne luminati, dar rugati-l pe dl Moraru sa nu va mai intrerupa sa va lase sa va duceti informatiile si propozitiile pana la capat. Doamne ajuta!

    — Eugenia · 26 February 2009, 13:22 · #

  3. Ce tupeu pe p Stoica, nu?
    Care e pozitia sfintiei voastre?

    — teoforos · 26 February 2009, 19:29 · #

  4. …SI CU ASA ZISA HOTARARE DE AZI, PATRIARHIA ROMANA A IESIT DEFINITIV DIN CARTEA VIETII SI A ALES SA SLUJEASCA FIAREI

    — RADU GHEORGHE · 26 February 2009, 21:43 · #

  5. Maica Ecaterina, roaga-te pentru noi!Ma tem de zilele din urma, ma tem ca va trebui sa aleg intre a adopta semnul satanei sau a trai.Nu vreau sa mor tanara,nu vreau sa ma despart de familia mea, de cei dragi, roaga-te ca Dumnezeu sa ii apere pe cei care vor respinge semnul si sa le dea pace si viata ocrotita.Mi-e frica.

    — Andreea · 26 February 2009, 21:44 · #

  6. Sunt consternata de hotararea sinodului…iar purtatorul de cuvant este avocatul diavolului, ca al BISERICII LUI HRISTOS cu adevarat in nici un caz.Sa fiti sanatoasa maica,noi va iubim, sa ne sustineti pe cei “habotnici“cu rugaciunea sa ne fie iertate pacatele ce le facem zi de zi si suparam pe Hristos.

    — Cristina · 27 February 2009, 08:20 · #

  7. Dumnezeu sa va tina in continuare ferma in lupta impotriva duhului veacului din urma si sa nu ne uitati pe noi, mult-pacatosii, in rugaciunile dumneavoastra!

    — Iulian · 27 February 2009, 11:15 · #

  8. Uitati-va si la ceea ce va trimit acum, pe langa ceea ce ati spus Dvs aseara la TV.
    Alaturat va trimit un link.
    http://www.tldm.org/News4/Markofthebeast.htm

    Cu aleasa pretuire,
    Ing. Dipl. Nicolae POIENARU

    Poienaru Nicolae · 27 February 2009, 12:23 · #

  9. Binecuvintata fii maicuta!
    Binecuvintat fie si sinodul BOR…dar asa la vrajmasi nu la prieteni!
    L-au vindut iar pe Iisus, pe un pumn de bani(interese meschine)….si ce daca?….El traieste si va continua sa traiasca.Stim doar ca “raul e un tolerat si nu o putere”, ne-au zis-o deja parintii nostri …..o sa treaca…poate in generatia noastra, a copiilor nostri, a nepotilor, numai Dumnezeu stie cind…dar va trece.
    Nu cred ca este potrivit sa ne miram sau sa ne fie frica cred ca nimerit e sa ne amintim ca Iisus e viu si impreuna cu El si noi suntem vii…

    — mirela · 27 February 2009, 12:48 · #

  10. Nu va lasati!…Si-au dat in vileag adevaratul chip, este CLAR al cui joc il fac. Eate clar ca vor sa ne vanda si pe noi…Doamne, toate sunt limpezi ca lumina zilei, dar cantecul de sirena al amagitorului ii tine pe multi narcotizati, nepasatori…A gandi cu capul si inima ta a ajuns un efort prea mare…Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va apere!

    — manu · 28 February 2009, 11:52 · #

  11. Maica draga, sa va pazeasca Dumnezeu si sa va ajute! Sa nu deznadajduiti! Puteti posta si emisiunea de pe B1TV unde a participat si Parintele Ioan Sismanian impreuna cu Dvs?

    — Cristina · 28 February 2009, 19:12 · #

  12. Doamne ajuta!Maica, Dumnezeu sa va dea putere sa marturisiti in continuare adevarul .Nota de bascalie cu care raspunde purtatorul de cuvant al patriarhiei lasa mult de dorit .Rugaciune multa si nadejde Sus!asta a fost intotdeauna suportul poporului roman in vremuri de bejenie si Slava Domnului in istoria noastra au fost destule.

    — Vasilica · 1 March 2009, 20:49 · #

  13. unde va pot scrie direct, Maicuta?
    Doamne ajuta!

    pe mail : [email protected]

    — denisa · 3 March 2009, 10:22 · #

  14. Sa luam pilda de la Horea: http://www.youtube.com/watch?v=Gy6WFPqWAmw

    — Dreptcredinciosilor · 5 March 2009, 15:55 · #

  15. Doamne ajuta, Maica Ecaterina!Dumnezeu sa va intareasca sa puteti sa ne mai treziti si sa putem actiona ca un popr ortodox, cu stramosi care nu au lasat ca din tara noastra sa se faca ce au vrut asa zisele marile puteri. Doamne ajuta si daca trebuie pe langa semnaturi sa completam si anumite formulare ca sa ajute in instanta, va rugam sa ne spuneti unde le gasim.Doamne ajuta !

    — ANA-MARIA DONEA · 7 March 2009, 07:35 · #

  Ajutor Textile

Cărți





Noutăţi

Subiecte

Comentarii

Linkuri

Fluxuri

Cautare