Regăsire – Privilegiul de a avea un blog

4.09.2009 … 4.05.2010 … noua luni … au fost noua luni de tacere, datorate, pe de o parte, lipsei acute de timp sau, mai precis, nevoii mintii de a concepe in ,,pantecele inimii” Copilul ADEVARULUI, prin luminare de la Duhul Sfant … si, pe de alta parte, ,,nasterii”™”™ la lumina a acestui ADEVAR, lipsit de partiniri, subiectivisme, agitatii si ,,false marturii”™”™.
In acest timp – pretios timp – de care vom da raspuns in fata Judecatorului Cerului si al Pamantului, lumea blogurilor a fost (si continua sa fie) inundata de polemici, care mai de care mai argumentate, mai sustinute, mai responsabilizate sau … ,,responsabilizante”™”™.

In taina, am promis lui Dumnezeu, ca atunci cand voi avea o opinie cat de cat obiectiva, cand ,,copilul”™”™ ADEVARULUI se va naste … voi asterne pe hartia publicatiilor de librarie, cat si a publicatiilor virtuale, convingerile mele, bazate suta la suta pe ADEVAR, adica pe … ,,EU SUNT CţEA, ADEVARUL SI VIATA”™”™ cum ne spune Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Desigur, cred ca v-ati dat seama ca subiectul este ,,Lumea moderna in pragul APOSTAZIEI”™”™… subiect foarte vast si care, pentru a fi deslusit, necesita multa rugaciune, obiectivitate si nu in ultimul rand, multa informatie, intr-un cuvant, multa CULTURA (istoric – economic – politic – religios).

Departe de mine (Sa nu fie!) gandul de a crede ca eu sunt singura care detine toate aceste informatii sau singura care doreste sa afle ADEVARUL! Sunt convinsa ca toti credinciosii internauti, cautatori de PACE si doritori de MANTUIRE, vor accepta cu bucurie ideile pe care le voi expune, mai ales ca ele nu sunt decat o punere cap la cap a unor evenimente petrecute in istoria pamantului, intr-un fel de puzzle, inceput acum acum 200 de ani si a carui finalitate se va produce cat de curand …

Poate mai curand decat ne inchipuim. Semnele sunt atat de evidente, dar si atat de ,,devastatoare de suflete”™”™, incat daca nu vom fi acoperiti in fiecare zi de ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI si secondat de LUCRAREA DUHULUI SFANT precum si insotit de rugaciunile Sfintilor Parinti, nu vom putea distinge ADEVARUL de … ,,adevaruri”™”™ … ci asa cum spun proorociile, vom primi cu bratele deschise MINCIUNA in loc de ADEVAR. SA NU FIE!

Asadar, voi incepe un ciclu de cateva episoade istorice si politic-religioase, in care vom incerca sa observam evolutia, mai bine zis involutia, aparatului institutional care si-a luat de la sine putere numele sfant de biserica… dar BISERICA ESTE NUMAI ACEEA INSTITUITA DE HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU, ATUNCI CAND II SPUNE LUI PETRU: ,, TU ESTI PETRU SI PE ACEASTA PIATRA VOI ZIDI BISERICA MEA SI PORTILE IADULUI NU O VOR BIRUI”™”™.

Dar pentru a fi mai clara expunerea si pentru a intelege baza piramidei societatii noastre apostate, as incepe cu … sfarsitul !!! Desigur, este un mod total atipic, dar care sunt convinsa ca va da roadele asteptate. Vom urmari cateva informatii de ultima ora din Israel – Tara Sfanta – unde, din Mila Domnului incerc sa supravietuiesc ca si monahie de 17 ani – si unde in vazul tuturor si, in curand, chiar si cu aprobarea statului (asa zis democrat) religiosii evrei vor sa reinvie obiceiul jertfei de animale aduse Domnului. Cu Templu sau fara … poporul evreu este hotarat sa readuca acest obicei in practica zilnica a credinciosilor – pentru a forta mana lui Dumnezeu, care sa ii binecuvanteze de Sus, asa cum a facut-o odinioara pentru Avram si Moise si cu ,,poporul lui Israel”™”™… Ce semnificatie au astfel de stiri ??! … vom deslusi in zilele urmatoare.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment