BIOMETRIA ŞI SPĂLAREA CREIERULUI

Termenul „biometrie” provine din cuvintele greceşti „bio” („viaţă”) şi „metreia” (a măsura). Sistemele biometrice automatizate sunt disponibile doar de câteva decenii, datorită progreselor semnificative înregistrate în domeniul puterii de calcul. Cu toate acestea, multe dintre aceste noi tehnologii automatizate au la bază idei născute cu sute sau chiar mii de ani în urmă.

Unul dintre cele mai vechi şi mai simple exemple de utilizare a trăsăturilor biologice umane pentru recunoaştere îl reprezintă faţa. Încă de la începuturile civilizaţiei, oamenii au utilizat imaginea feţei pentru a diferenţia indivizii cunoscuţi (familiari) de cei necunoscuţi (nefamiliari). âeastă sarcină simplă a devenit din ce în ce mai complicată pe măsură ce populaţia a crescut, iar mijloacele mai eficiente de transport au dus la apariţia multor membri noi în cadrul unor comunităţi cândva reduse la număr. Conceptul recunoaşterii de la om la om este întâlnit şi în metodele biometrice predominant comportamentale, cum ar fi recunoaşterea vorbitorului sau a posturii de mers. Indivizii utilizează zilnic aceste caracteristici, uneori în mod inconştient, pentru a recunoaşte persoanele cunoscute.

Tags:

2 Comments

 1. Ecaterina spune:

  Ciparea oamenilor este într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat.
  âum, chiar în prezentul nostru este o realitate BANDA ZONA aşa se chiamă bandele criminale de tineri psihopati echipaţi şi antrenaţi de SRI în tehnici de hărţuire şi tortură la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi arme psihotronice.
  Despre acte cu cip şi ciparea oamenilor este isterie pe internet dar despre BANDA ZONA nu vorbeşte decât Eufrosin.
  Controlul individual se poate face fără cip. Pt controlul maselor ar putea fi util cipul dar pt controlul individual nu este nevoie de cip.
  În România sunt tot mai multe victime ale torturii la distanţă care se face fără cip; nu mai trebuie să trecem cu vederea că România este inclusă într-un plan sofisticat de distrugere. Programele bestiale de experimente şi tortură la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi arme psihotronice care se pun acum pe un număr de români, foarte curând pot fi puse pe tot mai mulţi români.

  Scanarea si citirea gândurilor se poate face fără cip.
  Ca de obicei, când presa anunţă că ceva este ” posibil”, dar într-un stadiu incipient, realitatea este ”puţin” diferită.
  Scanarea şi citirea gândurilor se face demult, cu ajutorul unor receptoare ultra-sofisticate, de la mare distanţă.
  Creierul emite constant un câmp electromangnetic, care poate fi receptionat şi decodat cu ajutorul programelor specializate, încât pe monitorul computerului, să apară exact ce gândeşte omul în timp real.
  Agenturile practică de mult chestia asta, pentru a fura ideile unor inventatori direct de la sursă, a verifica loialitatea comandanţilor militari şi-a altora aflaţi în poziţii cheie, dar ce-i mai rău, pentru a ‘intra’ în mintea dizidentilor, violandu-le orice urmă de intimitate, în acest fel. Mizeria asta e de regulă cuplată cu tortura cu microunde, aplicată de la distanţă incomozilor lucru pentru care serviciile sponsorizează bandele civile infracţionale.
  Nu e nevoie de cipuri, ci doar de o drăcovenie care încape într-o servietă, să nu mai spun că aceeaşi lucruri sunt replicabile prin sateliţii de spionaj la care toate ţările NATO au acces.
  Cam asta-i secretul cel mare al democraţiilor vestice: pot omorâ şi chinui oameni în mod complet nedetectabil şi îi pot ”programa” pentru a comite fapte reprobabile, fără ca aceştia să îşi dea seama de aceasta.

  Oameni care se află sub tortură psihotronică, se plâng de tendinţa de a face anumite lucruri care nu sunt în caracterul lor în pofida voinţei proprii.
  Mijloacele crude de acum 50 de ani, implicau tortura ”hands-on”, pentru a rupe psihicul omului, ca apoi să poată fi manipulat după plăcere.
  Tehnologia incredibilă din ziua de azi, conferă torţionarilor puteri sporite, fără a trebui să miroasă măcar sângele omului, ci părând că joacă un joc video interactiv.

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/10/18/ce-mai-scoate-pe-tapet-adunarea-comisiei-trilaterale-un-ofiter-dgia-continua/

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/04/08/interviu-cu-seful-sri-ii-dezvaluirile/#comment-8268

 2. Alin spune:

  vad ca nu a comentat nimeni pana acum de la acel comentariu. Fiindca in ultima perioada am fost nevoit sa ma informez despre spalarea creierului , tehnici de spalare si arme psihotronice am gasit si articolul de aici, dar mai mult comentariul mi-a atras atentia pentru ca tot ce este scris acolo nu e fictiune si sunt informatii de care m-am convins ca sunt adevarate. Nu vreau sa intoxic opiniile cititorului , dar informatia trebuie sa circule si sunt destule site-uri mai mult sau mai putin conspirative dar si filme care expun astfel de tehnologii avansate. Am sa ma limitez doar la a aprecia calitatea informatiei din acest comentariu. Pentru cine doreste sa afle mai multe sa caute.

Leave a Comment